SELÇUKLU BELEDİYESİ SABIR ANAOKULU
Yazır mahallesi Alım Sokak No38 Selçuklu/KONYA

Küçüğüm ama geleceği ben yazarım.

MİSYON

Kurum kültürüne sahip, değişime açık ve dinamik eğitim kadrosuyla Sabır Anaokulu olarak, erken çocukluk dönemindeki öğrencilerimizin bugün ve gelecekte, evrensel ve milli değerlere bağlı, mutlu üretken bireyler olmaları için çağdaş eğitim yaklaşımlarını özümseyerek, yenilikçi teknolojileri eğitime entegre ederek ve bunları yılların tecrübesiyle harmanlayarak, temel bilgi ve becerileri, yaşamın içerisinden farklı etkinlik ve çalışmalarla planlıyor, yaptırıyor, yaşatıyor ve geleceğin Türkiye´sini yetiştiriyoruz.

BAŞARILAR

Okulumuz yürütülen eTwinning projeleriyle "ULUSAL KALİTE ETİKETLERİ" ve "AVRUPA KALİTE ETİKETLERİNE", hijyen ortamını kurumun her alanında sağladığından "OKULUM TEMİZ", çocukların doğal varlıkların korunması konusunda, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık sağladığından "SIFIR ATIK", çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi verdiğinden uluslararası "EKO OKUL" , çocuk merkezli, ilham verici bir öğrenme süreci olan ve oynamayı, keşfetmeyi ve risk almayı destekleyen, Doğal bir ortamda öğrenenlerden ilham alan, uygulamalı deneyimler yoluyla güven ve benlik saygısı geliştirmelerini destekleyen çalışmalarla ormanları korumaya yönelik etkinlikler yürütüldüğünden "ORMAN OKULU" belgelerine sahiptir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

SABAHÇI GRUP:07.30 - 12.00 ÖĞLENCİ GRUP:12.30 - 17.00

DOĞALGAZ (YERDEN ISITMA)

SELÇUKLU

Yazır mah. Alim sokak No:38 Selçuklu KONYA

Halk Oyunları Ekipleri

Proje Çalışmaları

eTwinning Projeleri, AB Erasmus Projeleri, Eko Okul, Orman Okulu, Tohum Bankası, Sıfır Atık, Sabır Anaokulu Atölyeleri, Anadolu Masalları, Okuma Projeleri

AB Erasmus Projeleri

Diğer Hususlar

Okulumuzda Fen Bilim Atölyesi, Sanat Atölyesi, Müzik Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Drama ve Oyun Atölyesi etkinlikleri düzenlenmekte, her öğrencimiz bu imkanlardan istifade etmektedir. Ayrıca açık sınıf uygulamalarıyla açık hava etkinliklerine katılmaktadırlar.