SEVİL ESMER - UZMAN OKUL MÜDÜRÜ

10 Kasım 1977 yılında Samsun İlinin Terme ilçesinde  doğdu.İlkokul , Orta ve Lise öğrenimi Samsun´da  tamamladı.1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Teftiş Planlama ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 4 yıl öğretmenlik görevinde bulunduktan sonra 4 yıl Müdür Yardımcılığı görevinde çalışmıştır.3 yıl Karatay Fevzi Çakmak Anaokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2013 Temmuz ayında Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokuluna Kurucu Müdürü olarak görevlendirilidi. 2014 Ocak ayında da Okul Müdürü olarak atandı. 2022 yılında Okulumuza Müdür olarak atndı ve görevine başladı. Okul Müdürümüz Ulusal ve Uluslararası bir çok projeler yürütmüş, yürttüğü proje faaliyetlerinde başarı elde etmiş, 2018 yılında Şehit Öğretmenler anısına yazılan Fark yaratan Eğitim Kitabında "Öğrenme Ortamlarında Farkındalık" bölüm yazarlığı yapmış, Türk Eğitim Sistemi Raporunda sahadan gözlemlerini yazarak raporlaştırmış, e-Twinning, AB Erasmus Projeleri, Ulusal projeler  yürütmektedir.