Materyal Kriterlerimiz

18.10.2022 128

SELÇUKLU BELEDİYESİ SABIR ANAOKULU

MATERYAL KRİTERLERİMİZ

-Okulumuzda kullanılan materyaller; çocukların yaratıcılıklarını destekleyecek nitelikte ve farklı eğitsel amaçlar için kullanılabilecek çeşitliliktedir.

-Okul Öncesi Eğitim Programına uygun olarak sınıflarımızda öğrenme merkezleri oluşturulmuştur. Bu merkezler blok merkezi, dramatik oyun merkezi, sanat merkezi, fen doğa merkezi, müzik merkezi, kitap merkezi şeklindedir.

-Öğrenme merkezlerinde çocukların seviyesine uygun materyaller mevcuttur.

-Öğrenme merkezlerinde yer alan materyaller çocuklarıb ilgisini çekecek seviyededir.

-Sınıflarımızda yer alan donatım materyalleri çocukların hareket alanına göre tasarlanmıştır.

-Merkezlerde birkaç çocuğun aynı anda çalışabilmesi/ oynaması için yeterli sayıdadır.

-Yeni ve güncel olan materyaller de ihtiyaçlar doğrutulsunda sınıflarımıza temin edilmektedir.